Lovenotes

Lovenotes

Ik leerde Tineke in de eerste plaats kennen als een super warme en lieve geëngageerde collega. Vanaf dat ik foto’s van de kleine petotjes van de opvang waar we werkten zag die Tineke nam, wist ik dat ze iets bijzonders had. Na enkele jaren kon ik aan de levende lijve voelen hoe een shoot met Tineke is. Misschien is een shoot zelfs het verkeerde woord. Het is eerder een ervaring. Een mooie, warme, vrolijke ervaring. De resultaten nadien zijn meer dan een foto. Het roept een gevoel op van een heerlijke tijd samen. Tineke biedt je niet alleen prachtige foto’s, ze geeft zichzelf en dat zie je aan onze gezichten. Dus twijfel niet en boek! Je zal nog lang nagenieten geloof me!

Hanna

Foto’s met Tineke zijn echt speciaal. Hoewel ik me zelden op mijn gemak voel wanneer ik aan de “verkeerde” kant van de camera sta, is dit hier toch even anders. Tineke weet schoonheid te vinden in alles en iedereen en kan dit vertalen naar haar foto’s. De beelden vertellen een verhaal. Ze focust niet zomaar op personen, maar op momenten, herinneringen. Dat zorgt voor heerlijk spontane, prachtige, eerlijke foto’s. Tineke bezorgde me doorheen de jaren mijn favoriete foto’s van mezelf en de mensen die ik graag zie. Een absolute aanrader, dus. 

Lena

Onlangs fotosessie gedaan met Tineke. We staan nu niet echt te springen om geposeerde fotootjes te laten maken… maar toch wilden we eens mooie foto’s van ons drietjes. We hebben Tineke onder de arm genomen omdat ons dit dé persoon leek om “geposeerd” toch écht te laten worden. En wauw, wat een middag en wat een prachtige foto’s. Eigenlijk zou “poseren” op deze manier onze hobby kunnen worden.

Ann

Al voor de vierde keer hebben we foto’s laten maken door Tineke en elke keer opnieuw verbaast ze ons. Wat een toptalent! Ze stelt de kindjes zo op hun gemak, waardoor de fotoshoot erg spontaan verloopt en dit zeer naturelle foto’s oplevert. Tinekes oog voor detail en de prachtige locaties die ze uitkiest, maakt van elke foto een pareltje. Een echte aanrader!

Joyce

Tineke is zeer letterlijk de juiste persoon op het juiste moment. En vooral dat laatste is iets wat door veel mensen snel over het hoofd gezien wordt maar je kan pas inzien welke momenten zij allemaal vastlegt eens je het resultaat toegestuurd krijgt.
Ze stelt je op je gemak door haar vrolijke persoonlijkheid die je direct enthousiasmeert. Kort gezegd: Fantastische persoonlijkheid met een fantastisch talent om fantastische momenten vast te leggen!

Stef

Wat is Tineke toch fantastisch. Iedere keer weer tovert ze met haar camera. Op een ongedwongen, aangename manier. Het is leuk en plezierig om met Tineke samen te werken. Ik sta niet graag voor de lens, maar bij Tineke heb ik er geen problemen mee.
De resultaten zijn prachtig! Bedankt voor de leuke shoots en de mooie herinneringen!

Anneleen

Vanaf de eerste minuut voelden wij ons gemakkelijk bij jouw fotoshoot. Je straalt zoveel positieve energie uit en brengt dit ook tot leven bij ons. Zo wordt het een makkie om gewoon jezelf te kunnen zijn bij elke foto. Je neemt de foto’s net op dat juiste, soms onverwachte moment. Jouw oog valt eerder op de niet cliché poses en de spontane momenten. Net dat maakt elke foto juist zo speciaal. Bedankt voor al de prachtige herinneringen die je ons al bezorgd hebt. We hebben dan ook jouw foto’s gebruikt voor onze verlovingsaankondiging. 

Dagmar