Fotosessies

Storysessie

De meest toegankelijke reportage die je je kunt indenken. Als je voor een storysessie kiest kom ik bij jou aan huis en leg ik simpelweg je dag vast. Deze manier van fotograferen is… (Lees verder / boek deze sessie)

Geboorte / eerste 48 uur

Er is niets mooier en intiemer dan het op de wereld zetten van je kindje(s). Hoewel een fotograaf bij zo’n belangrijk moment in je leven intimiderend kan overkomen, zul je merken dat ik vrij onzichtbaar word. Mijn doel… (Lees verder / boek deze sessie)

Afscheid

Een intense rollercoaster aan emoties en rouwprocessen. Afscheid is één van de moeilijkste, maar soms ook mooiste dingen in het leven. Afscheid vind je in een ritueel, het verbranden van een brief,… (Lees verder / boek deze sessie)

Out of the ordinary

“Ik ben een specialleke…”

Ik zoek de speciallekes! Ben je een elfje in je vrije tijd? Wil je jouw passie voor dans of kunst uiten in foto’s of wil je je donker doch mooi, verborgen kantje toch eens in beeld brengen? Deze reportage heeft eindeloze, creatieve mogelijkheden en is populair bij mensen die… (Lees verder / boek deze sessie)

Zelfvertrouwen

Deze fotosessie is heel zacht en laagdrempelig van aanpak. Jouw tempo staat hier centraal. Aan deze reportage gaat goeie, open communicatie vooraf. We gaan samen op zoek naar wat je wil bereiken… (Lees verder / boek deze sessie)

En verder...

Gezin, familie, vrienden...

“We willen eens leuke foto’s met ons nestje.” (Lees verder / boek deze sessie)

Koppel / verloving

Wat jullie hebben is niet te vergelijken met anderen. En dat leggen we vast. (Lees verder / boek deze sessie)

Huwelijksaanzoek

Een schijnbaar standaard fotosessie met een verrassende uitpak. (Lees verder / boek deze sessie)

Zwangerschap

De laatste weken van je zwangerschap maken we nog specialer met waardevolle foto’s. (Lees verder / boek deze sessie)

Voedingsmoment

De connectie tussen ouder en kind tijdens de (borst)voeding, vereeuwigd in een tastbaar beeld. (Lees verder / boek deze sessie)

Reportage

Ik leg je (huwelijks)feest, de opening van je zaak of je optreden graag voor je vast.(Lees verder / boek deze sessie)

Dieren

De band met je huisdier verdient minstens evenveel aandacht als die tussen mensen… (Lees verder / boek deze sessie)

Macrosessie

Oma zou graag een foto hebben van jou of je gezin, maar een volledige fotosessie is een beetje veel voor maar een paar foto’s? Deze macrosessies zijn aangepast… (Lees verder / Boek deze sessie)